Maskernes magt

SKJULT På Museum Obscurum kan du i uge 42 og 43 blive klogere på maskernes magt, når vi dykker ned i historier om maskeballer, pestlæger, dødemasker, amerikanske massemordere og shamaner. Gå på opdagelse i udstillingen, hvor vi har gemt ægte gasmasker fra 2. Verdenskrig – og hvis du finder dem alle, har du chancen for at vinde en fed præmie!

I uge 42 er museet en del af Vores Nykøbings Halloweenarrangement med trick or treat i byens butikker, så kom endelig forbi os og se, hvad vi byder på.

Har du lyst til at dykke længere ned i Museum Obscurums mystiske verden kan du torsdag i efterårsferien også komme med på en rundvisning med varulve og vampyrer som tema. Her skal du købe billetten på forhånd, da der er et begrænset antal pladser.

Sådan ser en billedtekst ud.

Maskernes magt kan opleves fra 16. – 28. oktober
i museets åbningstid.
Trick or treat kan opleves i uge 42 i museets åbningstid.
Temarundvisning afholdes torsdag d. 19. oktober kl. 14-1